Op zaterdag 9 juni 2018 organiseert LEO Club Sittard-Geleen voor de 5e keer een Rally door Limburg. De rally neemt de deelnemer mee langs de mooiste plekjes in Limburg en de Euregio. Ook dit jaar hoopt LEO Club Sittard-Geleen samen met u weer een mooi bedrag te kunnen schenken voor het goede doel.

Lustrum

Dit jaar wordt het vijfde jaar dat LEO Club Sittard – Geleen de rally organiseert. Dat betekent dat wij alles uit de kast halen om er een onvergetelijke dag van te maken. Het concept van de rally is wederom vernieuwd! De rally start na het middaguur op een bijzondere locatie in Zuid-Limburg en ook de finish is dit jaar op een nieuwe sfeervolle locatie op één van de mooiste plekken in de regio.  Na een rit door de fraaie omgeving finishen de deelnemers op een prachtige locatie waar de rally feestelijk wordt afgesloten met een heerlijk diner.

Percorso di Melpignano

Amper een maand voor de tweede editie van de LEO Rally, hebben wij volstrekt onverwacht afscheid moeten nemen van twee zeer dierbare vrienden: Giuseppe Melpignano en Kiki Frencken. Giuseppe was één van de stichters van onze club, voormalig president en drijfveer achter de eerste editie van de LEO Rally. Kiki was, als vriendin en levenspartner van Giuseppe, lid van LEO Club Sarolea Heerlen en praktisch kind aan huis bij veel van onze activiteiten, waaronder de eerste editie van de LEO Rally in 2014. Het feit dat wij hen bij iedere toekomstige edities van de LEO Rally moeten missen, valt ons als club maar bovenal als vrienden erg zwaar. Wij hebben de tweede editie en alle volgende edities dan ook aan hen opgedragen. Dit is de reden dat de LEO Rally de naam Percorso di Melpignano draagt.