Inschrijven!

Deelnemen
Deelnemen aan de rally is erg eenvoudig. Ga naar ticketkantoor.nl en doorloop de registratie stappen. U ontvangt vervolgens een e-mail met de bevestiging van uw inschrijving.

Welk doel steun ik door een route te kopen?
Editie 2021 van de LEO Rally is niet gekoppeld aan een goed doel. Graag willen wij voor u een leuke en gezellige dag organiseren. Eventuele opbrengsten zullen geheel ten goede komen van de deelnemende horeca.

Waar start en eindigt de route?
De route start en eindigt in de regio Sittard – Geleen. U ontvangt de startlocatie minimaal een week voorafgaand aan de rally.

Kan ik iets winnen?
Jazeker! Bij de LEO Rally hoort ook een spelelement. De eerste prijs is startbewijs voor ons rally-evenement in 2022, de tweede prijs een Blanche Dael cadeaupakket en de derde prijs is een wissel trofeetje. Eeuwige roem is natuurlijk inbegrepen bij alle eerder genoemde prijzen.

Vanaf wanneer kan ik inschrijven?
U kunt inschrijven vanaf vrijdag 7 mei aanstaande via ticketkantoor.nl. Houd de Facebook in Instagram pagina’s van de LEO Club Sittard – Geleen goed in de gaten. De plaatsen zijn namelijk beperkt.
Side note: ticketkantoor.nl vraagt een kleine vergoeding voor de verwerking van uw inschrijving. Deze vergoeding bedraagt €0,80 cent per ticket. 

Wat kost deelname aan de LEO Rally 2021
Deelname aan de LEO Rally 2021 bedraagt 34,95 EUR per deelnemer/ persoon (exclusief de eerder genoemde €0,80 cent voor ticketkantoor.nl). De rally dient door equipes van (minimaal) 2 personen gereden te worden. Op deze manier kunnen zowel de bestuurder als de bijrijder genieten van de prachtige omgeving en een gezamenlijke inspanning leveren voor het spelelement.

Wat mag u verwachten?
Zoals u van ons gewend bent zullen wij ons uiterste best doen om voor u en uw bijrijder(s) een leuke en gezellige dag te organiseren. Bij ontvangst ontvangt u een drankje naar keuze en een lekker stuk gebak/ vlaai. Via Limburgs mooiste routes zult u rijden naar de tussenlocatie waar een lekkere lunch geserveerd zal worden. Afhankelijk van de op dat moment geldende maatregelen van het RIVM kan deze lunch in de nabijheid van uw voertuig en binnen uw eigen ‘bubbel’ genuttigd worden. Mocht de regelgeving meer toelaten dan zullen wij hier ter zijner tijd zeker op anticiperen.
Ook zullen wij zorgen voor professioneel foto en video materiaal zodat u ook na afloop van de rally kunt genieten van mooie kiekjes en professionele videobeelden van uw voertuig.