Inschrijven!

Deelnemen
Deelnemen aan de rally is erg eenvoudig. Ga naar ticketkantoor.nl en doorloop de registratie stappen. U ontvangt vervolgens een e-mail met de bevestiging van uw inschrijving.

Welk doel steun ik door een route te kopen?
Het goede doel: Stichting Speelgoedbank “de Grabbelton” Zuid-Limburg. Steeds meer gezinnen in Limburg moeten rondkomen onder de armoedegrens. Ze zijn daardoor niet in staat om speelgoed aan te schaffen voor kinderen. En ieder kind verdient het om te spelen. De volledige opbrengst van de LEO Rally 2022 komt ten goede van Stichting Speelgoedbank “de Grabbelton” Zuid-Limburg. Ook kunnen deelnemers van de rally en bezoekers op 25 september speelgoed inleveren in de grabbelton op locatie Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht.

De afgelopen jaren heeft LEO Club Sittard-Geleen in totaal meer dan € 15.000 opgehaald voor ’t Verschueren Pijporgel, Stichting Stolpersteine, Stichting PIMMA, Stichting Wensambulance, Kasteelpark Born, het Jeugdcultuurfonds en de Sittardse Horeca. Ook dit jaar hoopt LEO Club een mooi bedrag op te halen voor Stichting Speelgoedbank “de Grabbelton” Zuid-Limburg.

Waar start en eindigt de route?
De route start in Maastricht en eindigt in de regio Sittard – Geleen. U ontvangt de startlocatie minimaal een week voorafgaand aan de rally.

Kan ik iets winnen?
Jazeker! Bij de LEO Rally hoort ook een spelelement. De eerste prijs is startbewijs voor ons rally-evenement in 2023, de tweede prijs een Blanche Dael cadeaupakket en de derde prijs is een wissel trofeetje. Eeuwige roem is natuurlijk inbegrepen bij alle eerder genoemde prijzen.

Vanaf wanneer kan ik inschrijven?
U kunt inschrijven vanaf 10 juli 2022 aanstaande via ticketkantoor. Houd de Facebook in Instagram pagina’s van de LEO Club Sittard – Geleen goed in de gaten. De plaatsen zijn namelijk beperkt.
Let wel: ticketkantoor.nl vraagt een kleine commissie voor de verwerking van uw inschrijving. Deze vergoeding bedraagt €0,80 cent per ticket. 

Wat kost deelname aan de LEO Rally 2022
Deelname aan de LEO Rally 2022 bedraagt 74,95 EUR per deelnemer/ persoon. De rally dient door equipes van (minimaal) 2 personen gereden te worden. Op deze manier kunnen zowel de bestuurder als de bijrijder genieten van de prachtige omgeving en hun inspanningen leveren voor het spelelement.

Wat mag u verwachten?
Zoals u van ons gewend bent zullen wij ons uiterste best doen om voor u en uw bijrijder(s) een leuke en gezellige dag te organiseren. Bij ontvangst ontvangt u een drankje naar keuze en een lekker stuk gebak/ vlaai. Via Limburgs mooiste routes zult u rijden naar de tussenlocatie waar een lekkere lunch geserveerd zal worden.  Op de finishlocatie kunt u een luxe diner verwachten. Ook zullen wij zorgen voor professioneel foto en video materiaal zodat u ook na afloop van de rally kunt genieten van mooie kiekjes en professionele videobeelden van uw voertuig.

Wensboom cadeau
Het is dit jaar ook mogelijk om een kleine bijdrage te geven aan Stichting Speelgoedbank “de Grabbelton” Zuid-Limburg door het doneren van een “wensboom cadeau”.  Met een bijdrage van € 10,- zorgt De Grabbelton ervoor dat kinderen die het echt nodig hebben een Sinterklaascadeau ontvangen van deze bijdrage. Een bijdrage kan eenvoudig via onze ticketpagina.