Leden

Aniek van der Scheer (president)

Laura Wiktorowicz (vice president)

Michelle Rijnbergen (secretaris)

Rianne Peters (penningmeester)

Rick Gorissen (past president)

Jonathan Felix (past president)

Niels Nuchelmans

Jimmy Nuchelmans (past president)

Viona Diederen

Funs Hermans

Bob L’Herminez

Ellen Schreuders

Kenneth Rooyer

Paul Streutjens

Kimberly Kösters

Ereleden
Giuseppe Melpignano † (first & past-president)

Juliëtte Degens (past president)

Thom Heijnen (past president)

Robbert Dols (past president)

Wie zijn wij

Wij zijn LEO Club Sittard-Geleen. Een LEO Club is een serviceclub voor mensen van 18 tot 35 jaar die regelmatig bij elkaar komt om activiteiten te organiseren waarmee goede doelen worden gesteund. Dit komt voort uit het ideaal dat wij iets voor anderen in onze samenleving willen betekenen.

LEO staat voor: Leadership, Experience en Opportunity. Tijdens het organiseren van allerlei activiteiten, vervullen verschillende commissies hun eigen taak. Je krijgt hierin de kans om in een gemoedelijke omgeving je organisatietalent te ontwikkelen en brede ervaring op te doen. Je krijgt dus binnen de LEO Club alle kans om je optimaal te ontplooien, waarbij je je inzet voor hen die hulp nodig hebben.

De LEO Clubs in Nederland zijn onderdeel van LIONS Clubs International en zijn verenigd in de Vereniging LEO Clubs Nederland (VLCN). Wereldwijd bestaat er maar liefst 400 LEO Clubs die samen met de LIONS de grootste serviceorganisatie ter wereld vormen, met meer dan 1,5 miljoen leden.

Vergaderen en samen leuke dingen doen.

Op de eerste maandag van de maand vergadert LEO Club Sittard-Geleen. Tijdens de vergaderingen bespreken we de organisatie van activiteiten die een (lokaal) goed doel ondersteunen. Elke derde vrijdag van de maand organiseren wij een sociale activiteit voor onze leden. Daarnaast zijn er ook jaarlijkse landelijke activiteiten, zoals de nieuwjaarsborrel en de VLCN conventie.

Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en wil je in groepsverband meewerken aan activiteiten waarmee andere mensen in de maatschappij worden geholpen? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

Wil je meer weten over LEO Club Sittard-Geleen? Neem dan contact op met de voorzitter via leoclubsittardgeleen@gmail.com.

Bestuur 2019 – 2020

President: Jonathan Felix

Vice president: Rick Gorissen

Secretaris: Jimmy Nuchelmans

Penningmeester: Niels Nuchelmans